Jau no izskata vien šis ēdiens liks tecēt siekalām…
No minimāla produktu daudzuma jums iznāks liels daudzums garšīgās vistiņas un apmierinājums sajūta garantēta!
Un vēl – pagatavot šo ēdienu varat praktiski vienā momentā!
Vistas nageti mājas gaumē.
SASTĀVDAĻAS:
- 1 kg vistas filejas
- 1 tējkarote kartupeļu cietes
- 0,5 tējkarotes sodas
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- Sāls pēc garšas
- Milti panēšanai
- Augu eļļa cepšanai
PAGATAVOŠANA:
- Vistas fileju sagriežam gabaliņos. Uzberam sāli, pieliekam sodu, samaisām.
- Gaļai pārlejam citronu sulu, pieliekam cieti un atkal samaisām. Ļaujam pastāvēt 20 minūtes, pēc tam katru gabaliņu apviļājam miltos.
- Katru gabaliņu apcepam augu eļļā, labi uzkarsētā pannā, līdz gabaliņi kļūst zeltaini.
- Uz pannas fileja uzpūtīsies jūsu acu priekšā, katrs gabaliņš būs kraukšķīgs un sulīgs.
- Gribēsies apēst pa taisno no pannas, nesagaidot piedevas.
- Mājās gatavotie vistas nageti labi sader ar svaigiem dārzeņiem vai saldskābo mērci.
LAI LABI GARŠO!