Bezgala sulīgā un garšīgā vistas fileja kraukšķīgā garoziņā

Bezgala sulīgā un garšīgā vistas fileja kraukšķīgā garoziņā

Jau no izskata vien šis ēdiens liks tecēt siekalām…
No minimāla produktu daudzuma jums iznāks liels daudzums garšīgās vistiņas un apmierinājums sajūta garantēta! Un vēl – pagatavot šo ēdienu varat praktiski vienā momentā!
Vistas nageti mājas gaumē.

SASTĀVDAĻAS:
  • 1 kg vistas filejas
  • 1 tējkarote kartupeļu cietes
  • 0,5 tējkarotes sodas
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • Sāls pēc garšas
  • Milti panēšanai
  • Augu eļļa cepšanai
PAGATAVOŠANA:
  • Vistas fileju sagriežam gabaliņos. Uzberam sāli, pieliekam sodu, samaisām.
  • Gaļai pārlejam citronu sulu, pieliekam cieti un atkal samaisām. Ļaujam pastāvēt 20 minūtes, pēc tam katru gabaliņu apviļājam miltos.
  • Katru gabaliņu apcepam augu eļļā, labi uzkarsētā pannā, līdz gabaliņi kļūst zeltaini.
  • Uz pannas fileja uzpūtīsies jūsu acu priekšā, katrs gabaliņš būs kraukšķīgs un sulīgs.
  • Gribēsies apēst pa taisno no pannas, nesagaidot piedevas.
  • Mājās gatavotie vistas nageti labi sader ar svaigiem dārzeņiem vai saldskābo mērci.

LAI LABI GARŠO!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk