Pasta ar liellopu

Pasta ar liellopu

SASTĀVDAĻAS:
  • 450 grami liellopa mīkstuma
  • divas ķiploka daiviņas
  • pusotra ēdamkarote rīvēta ingvera
  • pusīte čili
  • divas ēdamkarotes sezama eļļas
  • divas ēdamkarotes kukurūzas cietes
  • puslitrs buljona
  • pusglāze Hoi Sin mērces
  • divas ēdamkarotes sojas mērces
  • lociņi
  • pasta tagliatelle
PAGTAVOŠANA:
  • Vispirms pagatavo pastu, sekojot instrukcijai, kas rakstīta uz paciņas. Kamēr gatavosies mērce, tai nekas slikts nenotiks.
  • Izspiež ķiploku caur ķiplokspiedi, sasmalcina čili un sarīvē ingveru.
  • Liellopa gaļu sagriež strēmelītēs.
  • Pannā sakarsē eļļu un aši apcep ķiploku, čili un ingveru.
  • Pievieno gaļu un apcep. Pielej buljonu un sautē, kamēr mīksts. Es šoreiz izmantoju eko buljona kubiņu. Visdrīzāk, kad gaļa būs mīksta, aptuveni puse buljona būs izgarojusi.
  • Kukurūzas cieti iemaisa nelielā daudzumā auksta ūdens vai buljona un iemaisa mērcē. Pievieno Hoi Sin un sojas mērci. Maisot sagaida, kamēr sabiezē.
  • Mērcē iemaisa pastu un apber ar smalki sagrieztiem lociņiem.
  • Liek šķīvjos un pasniedz pusdienotājiem.

AVOTS: uwagatavo.wordpress.com

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Grūbu risoto

Grūbu risoto

SASTĀVDAĻAS: selerijas sakne; 2 sīpoli; pāris daiviņu ķiploku; 1 ēdamkarote eļļas; šķipsna piparu; pētersīļi. PAGATAVOŠANA: Grūbas iemērc uz stundu (var...

Lasīt visu rakstu

Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk