Grūbu risoto

Grūbu risoto

SASTĀVDAĻAS:
  • selerijas sakne;
  • 2 sīpoli;
  • pāris daiviņu ķiploku;
  • 1 ēdamkarote eļļas;
  • šķipsna piparu;
  • pētersīļi.
  • PAGATAVOŠANA:
    • Grūbas iemērc uz stundu (var arī uz visu nakti). Grūbas aplej ar ūdeni (2 daļas ūdens, 1 daļa grūbu) un vāra, kamēr pusgatavas. Sīpolus sasmalcina, ķiplokus sagriež.
    • Sīpolus un ķiplokus nedaudz apcep eļļā. Seleriju sagriež salmiņos. Pusgatavām grūbām pievieno apceptos sīpolus un ķilokus, vāra uz minimālas uguns līdz gatavībai.
    • Iespējams,ka vēl jāpielej nedaudz ūdens. Kad risoto gatavs, pievieno sāli, piparus, sakapātus pētersīļus.

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk