LAZANJA AR VISTU UN ŠAMPINJONIEM
Juma vajadzēs:- Vienu vistas krūtiņu
- Augu eļļu (cepšanai)
- 0.5 kg šampinjonu (marinētu vai svaigu)
- 200 ml saldā krējuma
- Cieto sieru
- Lazanjas plāksnes
PAGATAVOŠANA:
- Vistas krūtiņu sagriežam un apcepam augu eļļā.
- Sagriežam sēnes un pievienojam vistai. Cepam vēl 10 minūtes.
- Pielejam saldo krējumu un sautējam zem vāka apmēram 7 minūtes.
- Ieslēdzam cepeškrāsni.
- Traukā, kurā cepsim lazanju, ieklājam foliju un apsmērējam ar eļļu. Izklājam lazanjas plāksnes. Tad liekam pildījumu (vistu un sēnes). Pa virsu beram rīvētu sieru.
- Liekam četras kārtas plākšņu un pildījuma. Augšējā kārtā jābūt sieram.
- Cepam 40 minūtes.