Septiņas vienkāršas un apetīti rosinošas lazanjas receptes

Septiņas vienkāršas un apetīti rosinošas lazanjas receptes

LAZANJA AR LAVAŠU, BIEZPIENU UN ZIVI
Jums vajadzēs:
  • Plāno lavašu
  • 180 g sarkanās zivs fileju
  • 320 g biezpiena
  • 2 olas
  • 300 g kefīra
  • Svaigas dilles
  • Garšvielas
PAGATAVOŠANA:
  • Vienu olu samaisām ar kefīru.
  • Plāksnēs sagrieztu lavašu apsmērē ar maisījumu un liek vienu virs otras. Atstājam ievilkties apmēram uz 10 minūtēm.
  • Biezpienu izberžam caur sietu vai sablendējam, pievienojot vienu olu.
  • Zivij izņemam asakas, uzberam sāli un liekam ledusskapī uz 15 minūtēm. Tad sāli noskalojam un zivi sagriežam smalkos kubiņos.
  • Sajaucam biezpienu ar zivi. Pieliekam dilles, rūpīgi samaisām.
  • Traukā liekam lavaša plāksnes pamīšus ar pildījumu. Augšējā kārtā uzlejam atlikušo kefīra maisījumu, kurā mērcējām lavašu.
  • Cepam lazanju 10 minūtes.

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk