LAZANJA AR LAVAŠU, BIEZPIENU UN ZIVI
Jums vajadzēs:- Plāno lavašu
- 180 g sarkanās zivs fileju
- 320 g biezpiena
- 2 olas
- 300 g kefīra
- Svaigas dilles
- Garšvielas
PAGATAVOŠANA:
- Vienu olu samaisām ar kefīru.
- Plāksnēs sagrieztu lavašu apsmērē ar maisījumu un liek vienu virs otras. Atstājam ievilkties apmēram uz 10 minūtēm.
- Biezpienu izberžam caur sietu vai sablendējam, pievienojot vienu olu.
- Zivij izņemam asakas, uzberam sāli un liekam ledusskapī uz 15 minūtēm. Tad sāli noskalojam un zivi sagriežam smalkos kubiņos.
- Sajaucam biezpienu ar zivi. Pieliekam dilles, rūpīgi samaisām.
- Traukā liekam lavaša plāksnes pamīšus ar pildījumu. Augšējā kārtā uzlejam atlikušo kefīra maisījumu, kurā mērcējām lavašu.
- Cepam lazanju 10 minūtes.