Salāti ar liellopa gaļu un ceptiem baklažāniem
SASTĀVDAĻAS:
- 60 g vārītas liellopa gaļas
- 1 neliels baklažāns
- 2 tomāti
- 80 g redīsu
- 150 g romiešu salātu
- ¼ daļa sarkanā sīpola
- 1 tējkarote olīveļļas
PAGATAVOŠANA:
- Liellopa gaļu sagriežat gabaliņos. Baklažānu (iepriekš sadurstītu ar dakšiņu) un vienu tomātu ietiniet folijā un cepiet cepeškrāsnī 200 grādos attiecīgi 25 un 15 minūtes. Sīpolu sagriežat gredzenos, redīsu ripiņās, baklažānu un abus tomātus šķēlītēs.
- Sajauciet visas sastāvdaļas un sajauciet ar olīveļļu. Šos salātus var ēst gan aukstus gan siltus.
- Vienā porcijā ir 292 kkal, 20 g olbaltumvielu, 15 g tauku un 22 g ogļhidrātu.