Desmit garšīgas diētisku salātu receptes

Desmit garšīgas diētisku salātu receptes

Salāti ar liellopa gaļu un ceptiem baklažāniem

SASTĀVDAĻAS:
  • 60 g vārītas liellopa gaļas
  • 1 neliels baklažāns
  • 2 tomāti
  • 80 g redīsu
  • 150 g romiešu salātu
  • ¼ daļa sarkanā sīpola
  • 1 tējkarote olīveļļas
PAGATAVOŠANA:
  • Liellopa gaļu sagriežat gabaliņos. Baklažānu (iepriekš sadurstītu ar dakšiņu) un vienu tomātu ietiniet folijā un cepiet cepeškrāsnī 200 grādos attiecīgi 25 un 15 minūtes. Sīpolu sagriežat gredzenos, redīsu ripiņās, baklažānu un abus tomātus šķēlītēs.
  • Sajauciet visas sastāvdaļas un sajauciet ar olīveļļu. Šos salātus var ēst gan aukstus gan siltus.
  • Vienā porcijā ir 292 kkal, 20 g olbaltumvielu, 15 g tauku un 22 g ogļhidrātu.

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk