Ātrie marinētie tomātiņi

Ātrie marinētie tomātiņi

Bija mums saldi, saulaini tomātiņi. Un ēdienu sarakstā, kurus gribētos izmēģināt, sen jau gaidīja brīnišķīga recepte. Nu tad, uz priekšu!

SASTĀVDAĻAS:

  • 1 kg ķirštomātiņu
  • 2 – 3 diļļu zariņi
  • 2 – 3 lauru lapas
  • 1 zariņš bazilika
  • 50 – 70 ml ābolu etiķa (un tikai ābolu)
  • 5 – 6 smaržīgo piparu graudiņi
  • 5 – 6 melno piparu graudiņi
  • Neliels gabaliņš asā pipara (pēc izvēles)
  • 4 – 5 ķiploka “zobiņi”
  • 1 ēdamkarote sāls (ar kaudzi)
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 2 ēdamkarotes medus

PAGATAVOŠANA:

  • Gatavojām ar nelielu atkāpi no oriģinālās receptes.
  • Dilles un baziliku nomainījām pret timiānu, salviju un rozmarīnu, pievienojām rozā piparus un koriandra sēklas, gribējās, lai mazliet pikantāk sanāk. Tehnoloģiju atstājām bez izmaiņām.
  • Visu sajaucām un salikām burciņās. Ļāvām tomātiem padzīvot ledusskapī trīs dienas. Apēdām uzreiz. Noteikti gatavosim vēl!
  • Lai labi garšo!

Vēlies saņemt paziņojumus par noderīgo un interesanto?


Raksti par tēmām

Veselība

Veselība

Lasīt vairāk
Uzturs un diētas

Uzturs un diētas

Lasīt vairāk
Receptes

Receptes

Lasīt vairāk
Skaistumkopšana

Skaistumkopšana

Lasīt vairāk
Ģimene un attiecības

Ģimene un attiecības

Lasīt vairāk
Interesanti

Interesanti

Lasīt vairāk
Grūtniecība

Grūtniecība

Lasīt vairāk